Lunchmusik med Gunnar Törngren

Här får ni möta helt andra sidor av Evert Taube än de vi brukar höra om i hans visor. Dessa sånger är baserade på Taubes noveller och vi får möta Taube i nya situationer och ta del av fler av hans fantastiska och fantasifulla berättelser.

Gunnar Törngren – vissångare, songwriter, författare mm – är kanske mest känd för sina egna kompositioner men genomför här ett ”samarbete” med Taube.
Fri entré 

Looptroop och Svenska Akademien höll hov!

En galen kväll med hundratals musikälskare i vår fina trädgård. Härligt att vara igång med sommarens konserter! Härnäst får vi besök av Tina Ahlin & Orsa Spelmän samt Linnea Henriksson. Hoppas just DU kommer!

Konstfestival på Mässen!!!

Just nu håller vi, ett gäng entusiastiska konstnärssjälar på att sätta ihop en konstfestival. Den kommer att gå under namnet Västerås Konstfestival och vi hoppas att det ska bli den första av många. Festivalen kommer att gå av stapeln utomhus den 24-25 augusti 2024 på Västerås Officersmäss ute på Hässlö.

Under festivalen kommer det bland annat att bjudas på:
20 medverkande konstnärer
Konstutställningar
Livemåleri
Konstauktion
Försäljning av ateljérensningar
Lotteri
Föreläsningar (2 föreläsare har redan tackat ja om vi kan få ihop sponsorer)
Livemusik
Mat, dryck & fika

Konst handlar om mer än det du kan se i en målning. Det är läkande, inspirerande, kreativt och något en konstnär inte kan stoppa, något som kommer inifrån och som vill uttryckas. Det kan upplevas en viss snobbism kring konst i vissa kretsar, det önskar vi lösa upp. Konst är för alla, ett sätt att leva och vara. Vi är alla kreativa människor, exklusiva skapare av våra egna liv. Konsten vill vi fira och det genom att anordna Västerås Konstfestival.

Välkomna till Västerås Konstfestival!

Rickfors till Mässen!

Ikonen Mikael Rickfors gästar Mässen i september. Konserten är i Orangeriet och har således ett väldigt begränsat antal biljetter. In o köp redan nu!

Visor till Mor

Visans vänner i Västerås bjuder traditionsenligt in till Visor till Mor på Mors Dag. Vi bjuder på Officersmässbakelse och kaffe för endast 50:-. Fri entré till själva arrangemanget

Vi öppnar hotell!

Västerås minsta hotell med 4 bäddar! Mer info; maila på bjorn@vasterasofficersmass.se

Rock n roll på Summermeet!!

Jodå! Det blir rock n roll även i år under Västerås Summermeet! 2 kvällar med Eleganterna från vidderna, en hyllning till Eddie Meduza, Fröken Fräken som hyllar Sven-Ingvars samt Creedence Clearwater trio. Dessutom blir det BBQ, bärs och bilar!

Doug Seegers till Mässen

Fantastiskt kul att välkomna tillbaka mr Doug Seegers till Västerås Officersmäss! Denna gången solo med bara en mick och en gitarr!! Biljetter släppta idag!

Marit Bergman till Mässen!!

”Nu har det blivit dags att än en gång göra min favoritgrej i hela livet, det vill säga åka land och rike runt tillsammans med några bästa vänner och spela musik för underbara människor. Ju mer skit som händer runt om i världen desto mer tacksam är jag för att jag får göra detta. Det är inte på något sätt självklart. Vilket märkligt fantastiskt liv just jag fick.”

Marit Bergman – sång, gitarr Anna Dager – cello, sång Karl-Henrik Hörngren – klaviatur, sång

Comedy Carnival!

Succén är tillbaka!!!
Med i år är Magnus Betnér, Messiah Hallberg, Kristoffer Appelquist och Nisse Hallberg.
In och boka din biljett, det lär bli fullbokat!!

https://secure.tickster.com/sv/zbf0mmu5jm7hk91/products