Konstfestival på Mässen!!!

Just nu håller vi, ett gäng entusiastiska konstnärssjälar på att sätta ihop en konstfestival. Den kommer att gå under namnet Västerås Konstfestival och vi hoppas att det ska bli den första av många. Festivalen kommer att gå av stapeln utomhus den 24-25 augusti 2024 på Västerås Officersmäss ute på Hässlö.

Under festivalen kommer det bland annat att bjudas på:
20 medverkande konstnärer
Konstutställningar
Livemåleri
Konstauktion
Försäljning av ateljérensningar
Lotteri
Föreläsningar (2 föreläsare har redan tackat ja om vi kan få ihop sponsorer)
Livemusik
Mat, dryck & fika

Konst handlar om mer än det du kan se i en målning. Det är läkande, inspirerande, kreativt och något en konstnär inte kan stoppa, något som kommer inifrån och som vill uttryckas. Det kan upplevas en viss snobbism kring konst i vissa kretsar, det önskar vi lösa upp. Konst är för alla, ett sätt att leva och vara. Vi är alla kreativa människor, exklusiva skapare av våra egna liv. Konsten vill vi fira och det genom att anordna Västerås Konstfestival.

Välkomna till Västerås Konstfestival!