Vår mat

Maten serveras som förr och smakerna kommer från Svenska klassiker på anrika recept och nya klassiker. Huset byggdes på 1930-talet och var fram till mitten på 80-talet Officersmäss för de högre befälen på Sveriges Kungliga Flygflottilj – F1.

I köket är riktig grädde och äkta smör honnörsord. Vi vill att Ditt besök hos oss ska vara en helhetsupplevelse, därför månar vi extra om de små detaljerna. Både på tallriken och vid sidan av densamma.

Måndag till fredag mellan 11:30-14:30 serverar vi Dagens rätt bestående av vårt populära Brännvinsbord, ett salladsbord bestående av en mängd olika sallader, ägghalvor, sill och hembakt bröd. Varmrätten serveras vid bordet. Efter maten serveras kaffe och en liten sötsak.

På kvällar serverar vi större, bokade sällskap. Vänligen kontakta oss för mer info. Tfn 021-122333 eller mail.

Varmt välkommen!

Vecka 16

Välkommen till vår 14:e termin på gamla, fina Officersmässen som en gång i tiden var de högre befälens matsal fram till mitten på 80-talet.

Med respekt för tider som gått och med en iver att få skapa nytt så bjuder vi in till våra populära luncher. I lunchpriset ingår vårt populära salladsbord med sill och ägg samt en massa annat smakfullt. Hembakt bröd och riktigt smör samt kaffe och något litet och sött.

Vi öppnar kl 1130 och stänger 1430.

Kaptenslunch; Grillad Pluma från Svensk rapsgris, ramslökspesto och frasig majs. 225:-

Klassiker; Shepard´s Pie. 175:-

Kött; Friterad kycklinglårfilé med chorizomajonäs, gurka och potatissallad. 165:- 

Fisk; Räkfylld rödspätta med skaldjurssås och bakad purjolök. 165:-

Vegetariskt; Panerad röd spetskål med misocrême. 165:-

Toast Skagen På Tore Wretmans sätt. Hel: 195:-, halv: 155:-

Torsdagar; Ärtor med fläsk, pannkaka och sylt 155:-, med 5 cl punsch: 195:-

Takeaway, 10% rabatt på priset

Event

Helgbuffé

Varje lördag/söndag hela våren kommer vi att servera en härlig vårbuffé med en mängd sallader och röror, nybakat bröd och smör, kallskuret, tre pajer, ostar, vindruvor och kex för endast 195:-.

Boka bord på tfn 021-122333.

Meny

Vi sätter menyn tillsammans med våra gäster och följer hela tiden årstiderna och tillgången på råvaror. Klassisk Svensk husmanskost lagad från grunden med högklassiga råvaror. Serverad med glädje.

Kontakta oss för aktuell meny. 021-122333.

 

Vi sätter menyer efter Ditt önskemål. Inget är för litet eller stort, för enkelt eller avancerat.