Västerås minsta hotell!

Välkommen till Västerås minsta hotell!

I Officersmässens annex har vi ställt iordning ett Bed and Breakfast för dig som vill uppleva något utöver det vanliga. Ett vardagsrum fyllt med historia från svenskt 30-tal. 2 sovrum varav det ena har en dubbelsäng och det andra två enkelsängar.

Historien bakom själva byggnaden är att det under tiden som F1 huserade på området så var detta ”bostad för ensamstående befälhavare”. Genom att slå ut några väggar, ta fram trätaket och trägolvet samt fylla rummen med antika möbler och porslin så kan du nu få ta del av historiens vingslag. Du bor dessutom mitt i vår levande park med hästar på ena sidan, restaurangen på den andra och när vi har våra sommarkonserter så bor du på själva konsertområdet 🙂

Uppe på Badelundaåsen, som börjar på vår tomt finns fantastiska promenadstråk, det är mindre än 5 minuter till Flymuséet och drygt 5 minuter till att du gått över bron till Björnö.

Kyl, frys, micro, vattenkokare samt kaffemaskin fulladdad med bönor finns likaså finns dusch med tvål, schampo och två sorters parfym. Handdukar finns också. Vedeldad bastu finns på Björnö hos våra vänner Aktivt Uteliv. Där kan du även hyra kanot, skridskor etc. Kolla in alla deras aktiviteter här.

Priser:

Bor du ensam betalar du 650:- inkl frukost som du får i en liten korg. Allt bröd är hembakat. Är ni två personer så är priset 1100:-. Bor ni tre eller fler så är priset 1575:-.  Sänglinne ingår i priset.

Boka här

Västerås Officersmäss
Flottiljgatan 73
721 31 Västerås

Telefon: 021-12 23 33
E-post: bjorn@vasterasofficersmass.se