Födelsedag / Event/ Konferens

Födelsedag

Fyller du år eller har någon annan festlighet du vill arrangera så är Officersmässen väl anpassad för att ha olika teman för de olika utrymmena. Välkommen på en rundvisning och ett samtal kring era önskemål så kan vi se vad vi kan göra för er.

Priset varierar utifrån era önskemål så be om en offert.

Event

Officersmässen passar för dig som vill skapa genuina event för dina kunder. Om vädret tillåter finns 6000 kvm tomt att använda. Lokalerna är perfekta för vernissage och utställning av konstverk. Även mindre matmässor och bröllopsmässor passar in i denna fantastiska miljö.

Prata med oss för att se olika lösningar och offerter.

Kick Off

Med roliga upplevelser runt hörnet och med goda kontakter kan vi skapa en Kick Off som ni sent kommer att glömma. Det behöver inte vara påkostat för att det ska vara en rolig Kick Off. Vi hjälper er mer än gärna att göra dagen eller dagarna till välinvesterade för er. Vårt motto att alltid arbeta med gruppen framför ”jaget”. En bataljon är aldrig starkare än den svagaste länken.

Konferens

Konferera i vår unika miljö.
Vi kan även erbjuda bra och roliga aktiviteter i samband med konferensen. Våra lokaler är självklart utrustade med projektor, wifi och ljudanläggning.