Påsk!
Fira Påsk med klass på Mässen.
I år ska vi verkligen fira Påsk med massor av läckerheter!
Vi börjar med ett fantastiskt förrättsbord bestående av; 5 sillar.
- Kapten Rehnmans inlagda sill
- Major Tonics Currysill
- Majorskans Akvavitsinlagda sill
- Senapsill
- Örter-, och Vitlök
- Dessutom har vi gjort en ”vegansk sill” på Aubergine
Därefter finns det följande ägg;
- Räkor
- Kräftstjärtar
- Sojapicklade med ingefära
- Krämigt ägg med pumpa, löjrom, pepparrot och äggula
På detta följer följande laxar;
- Rödbetsgravad lax
- Saffran-, och fänkålsinkokt lax
- Granskottrökt lax.
Till varmrätt väljer du på kött, fisk eller vegetariskt;
- Lammstek med rosmarin-, och vitlök, saltkokt färskpotatis med ramslökcrème, skysås och potatisgratäng.
- Skreitorskrygg med grönsparris, gravad ägggula, nässelvelouté och sparrispotatistartar
- Fläderblomspocherad vit sparris, nässlor ramslökcrème och ägg.
Till dessert blir det Pavlova på rabarber, jordgubbar och lemoncurd samt vårt egenrostade kaffe.
Pris: 595:-.
Boka på kock@vasterasofficersmass.se