Påsk!

Fira Påsk med klass på Mässen.
I år ska vi verkligen fira Påsk med massor av läckerheter!

Vi börjar med ett fantastiskt förrättsbord bestående av; 5 sillar.

  • Kapten Rehnmans inlagda sill
  • Major Tonics Currysill
  • Majorskans Akvavitsinlagda sill
  • Senapsill
  • Örter-, och Vitlök
  • Dessutom har vi gjort en ”vegansk sill” på Aubergine

Därefter finns det följande ägg;

  • Räkor
  • Kräftstjärtar
  • Sojapicklade med ingefära
  • Krämigt ägg med pumpa, löjrom, pepparrot och äggula

På detta följer följande laxar;

  • Rödbetsgravad lax
  • Saffran-, och fänkålsinkokt lax
  • Granskottrökt lax.

Till varmrätt väljer du på kött, fisk eller vegetariskt;

  • Lammstek med rosmarin-, och vitlök, saltkokt färskpotatis med ramslökcrème, skysås och potatisgratäng.
  • Skreitorskrygg med grönsparris,  gravad ägggula, nässelvelouté och sparrispotatistartar
  • Fläderblomspocherad vit sparris, nässlor ramslökcrème och ägg.

Till dessert blir det Pavlova på rabarber, jordgubbar och lemoncurd samt vårt egenrostade kaffe.

Pris: 595:-.

Boka på kock@vasterasofficersmass.se