Jonatan Stenson

Västeråssonen och bluesmannen Jonatan kommer till stan!

Vi har sett tillsammans med både Mikael Rickfors, Ola Magnell, Tina Ahlin m fl. Han är inte bara en gudabenådad gitarrist, han har även en grym stämma och komponerar låtar som kryper innanför skinnet på en. Med sig denna kväll har han Staffan Astner på gitarr och Niklas Medin på keyboards. Staffan har spelat gitarr sedan nio års ålder och har under sin karriär medverkat på flera hundra skivor och turnerat runtom i världen. Niklas har spelat med hela svenska musikeliten och har i princip samma cv som Staffan. En kanonkväll med andra ord!

För dig som vill få en helkväll serverar vi vår populära Pulled Pork (finns även som vegetarisk). Pris: 195:-.

Baren serverar lokalproducerad öl och sprit, vin från lokala leverantörer och alkoholfria alternativ. Dessutom finns kaffe och egengjord choklad.

Fredag 24/3, kl 18.