Världens bästa Gin!!

Världens bästa Gin
Skultunasonen Hans-Olov Öberg, författare till ett antal Västerås- och Skultunadeckare är en man med många strängar på sin lyra. Han är även regerande världsmästare i cocktailboksförfattande, en titel han tagit hem flera gånger i rad i International Gourmand Awards med sina böcker om bland annat Gin & Tonic.
Denna kväll gästar han Rotary och Västerås Officersmäss och går igenom exakt vad som gör den perfekta Gin & Tonicen, liksom hur man lyckas med andra cocktails. Det kommer också att finnas goda möjligheter att köpa hans olika böcker. Och testa nya, roliga drinkar med Öberg-signatur, förstås!
Pris inkl 1 klassisk GT; 135:-.
Under kvällen finns även möjlighet att köpa några sköna drinkar såsom:
Slow Sloe GT (2 sorters Härnö och Brännlands Iscider)
Lemon Drop (Malfy lime Gin, färsk citronjuice, citrontonic) och en helsvensk Dry Martini med Svensk Gin och Svensk Vermouth!
Är du hungrig så finns det möjlighet att köpa Enrisrökt torskrygg med citronaioli och rosmarinbakad potatis.
Endast förbokade gäster.
Bokning sker på telefon 021-122333 eller via Rotary eller på mail: bjorn@vasterasofficersmass.se