Fira Mor med pompa och ståt!!

Du har chansen att fira Mor 2 gånger om!

Dels så inbjuder vi till en klassisk Morsdagsmiddag men även till en viskonsert med Anders Lundin söndagen 29 maj.

Middagen innehåller följande: Till förrätt: Grillad vit sparris med hollandaisesås, krispig surdeg och löjrom. Till varmrätt serveras Pocherad röding med Champagnesås, friterad kammussla, hummermajonäs och rotsaksjulienne eller Kalvfilé med pepparsås, vårlök och potatismos. Till dessert; Jordgubbsswiss. Pris: 525:-. Till barnen serverar vi köttbullar med gräddsås till varmrätt och Jordgubbsswiss till dessert. Pris: 125:-

Andres Lundin som vi alla känner från Expedition Robinson, Allsång på Skansen plus många fler tvprogram är aktuell med en visskiva och ger denna söndag sin föreställning Expedition Livet i en intim sättning på Officersmässen. Biljetter till showen finns på www.sommar22.se.