Revypremiär 5 jan!

Västeråsrevyn presenterar: Så kan det gå!
Som vi har längtat och efter 2 års otålig väntan är det äntligen dags!
Västeråsrevyn är en klassisk nummerrevy där vi blickar tillbaka på året(n) som gått. En kväll av flärd, lyx och elegans där du kan drömma dig bort från vardagens grå tristess. Vi utlovar en härlig revy med sprudlande satir om vår tid och dess absurditeter.
I år spelas revyn på iNTiMAN, Sigurdsgatan 16 i 2 akter där du i pausen kan köpa ett glas vin, en kopp kaffe och en macka eller något annat läskande. Vänta inte för länge med att köpa biljett då antalet föreställningar är begränsat. Varmt välkommna till Västeråsrevyn!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *