Skördefest

Skördefesterna fortsätter!

På lördag 25 september blir det Grande Finale!

På gården erbjuds pinfärsk frukt och nyskördade grönsaker från Mälardalens frukt och grönt tillsammans med nybakat från Jaktvårdsgårdens goda och vårt egenrostade kaffe, nyslungad honung från Zuzz honung och nybundna buketter från Dellhams blommor samt korv från Carlströms kött och chark. Inne på Mässen serveras vårt stora Smorgasbord och på scenen framträder Mint Condition, Aros Marshalls samt The Ryders. Dessutom medverkar vår egen deckardrottning Marianne Cederwall och signerar böcker. Senare på kvällen är Officersmässen abonnerad för en 50-årsfest.

Fri entré till Skördefesten som håller öppet mellan 12-16.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *