Succé är ett slitet uttryck, men…

när man efter nästan 2 års lockdown av sommarkonserter får uppleva en fullsatt arena (500 personers begränsning enl FHM) och lika många leende ansikten, tårar, kramar etc. Ja, då känns succé som ett väl valt ord i sammanhanget. Markus Krunegård bjöd på en formidabel föreställning och publiken var verkligen med på noterna.

Denna vecka har vi 3 fantastiska artister att se fram emot. Anna Ternheim, en kär bekant som vi arrangerat ett antal konserter med tidigare kommer till Mässen med en massa akustiska gitarrer och bjuder på avskalade versioner av hennes underbara låtar. Ida Sand, som är en ny bekantskap för mig har en riktigt tung uppsättning musiker med Per Lindvall bakom trummorna och EST´s basist Dan Berglund som spelat ett otal gånger i Västerås, både med Esbjörn och med sitt eget band Tonbruket. Jesper Nordenström på keyboards och sist men inte minst Idas egen man Ola Gustafsson på gitarr, Ola har verkligen spelat med allt och alla, Winnerbäck, Melissa Horn, Bo Kasper mm mm. Helgen avslutas med våra favoriter alla kategorier; Östen med Resten. Det är inte sommar på Mässen om inte Östen, Jens, Gunnar och Staffan besöker oss. Sist de var här lovade jag dom en ny scen. Det kan jag i år infria! Kan man gå på 3 konserter på 3 dagar? Javisst!