Julbord

Julbordet i år kommer att bli lite speciellt som alla nog förstår. Vi kommer inte att ge avkall på kvalitén utan kommer som tidigare år att göra våra sillar själva. Vi kommer att röka och grava fisk och kött. Vi gör alla våra inläggningar och sallader. Vi trillar köttbullar och gör vår egen Jansson. Alla desserter gör vi också givetvis själva. Det är fantastiskt kul med Jul och vi kommer göra allt för att DU ska få uppleva en stämningsfull Jul hos oss samtidigt som vi satsar 100% på en trygg och säker vistelse hos oss.

Hur gör vi då? Jo, vi minskar antalet gäster samtidigt som vi ökar antalet sittningar. Vi tar emot ett sällskap varje kvart för att undvika köer. Vi serverar alla kalla rätter i färdiga portioner. De varma rätterna serveras vid bordet, likaså desserten. Vid större sällskap kan ni reservera hela Öfvervåningen eller Salongen för er själva.

Priset är 595:- och vi serverar Julbord onsdag-söndag mellan 12-20. Barn under 12 år betalar 30:-/år. Hör gärna av dig om du har frågor och funderingar. Tfn 021-122333

Bokning sker via mail